Çmimi i Publikut FIK’53

offchestra-fik53Kanga jone “Bajram” me kompozim nga Faruk Banjska dhe tekst e orkestrim nga Offchestra, ishte njera prej kengeve konkuruese ne FIK’53.
Edhe pse nga juria e festivalit kenga nul u perzgjedh as si konkurente per naten finale, ishte publiku dhe popjuria ajo e cila neve na shperbleu me çmimim e publikut – njeri prej çmimeve me te vleresuara nga ne. Pa shume fjale, i pershendesim gjithe adhuruesit e muzikes tone dhe i falenderojme per perkrahjen e vazhdueshme.


Offchestra, Çmimi i Publikut FIK’53

By | 2016-11-08T12:26:25+00:00 January 25th, 2015|News, News & Events|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment