Çmimi i Publikut FIK’53

Kanga jone "Bajram" me kompozim nga Faruk Banjska dhe tekst e orkestrim nga Offchestra, ishte njera prej kengeve konkuruese ne FIK'53. Edhe pse nga juria e festivalit kenga nul u perzgjedh as si konkurente per naten finale, ishte publiku dhe popjuria ajo e cila neve na shperbleu me çmimim e publikut - njeri prej çmimeve [...]

By | 2016-11-08T12:26:25+00:00 January 25th, 2015|News, News & Events|0 Comments

#hajde n’Koncert t’Offchestra-s

Hajde.. është moto e koncertit të bendit tash të mirënjohur Prishtinas “Offchestra” të cilët me 21 Nëntor organizojnë koncertin e tyre të vitit që do të mbahet në Teatrin ODA. Sipas Offchestra-s ky koncert do të jetë shumë i veçantë, në një skenë të madhe, shumë të ndriçuar, do të jetë e gjithë orkestra. Performancës [...]

By | 2016-11-08T12:26:26+00:00 November 10th, 2014|News|0 Comments